קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל בקר של יום ראשון

תבשיל בקר של יום ראשון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את תבשיל הבקר של יום ראשון. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 393 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת עלי דפנה, קינמון הקרקע, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עלי הדפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 6 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל בקר של יום ראשון, יום ראשון ארוחת ערב: בשר בקר, בצל ותבשיל פורטר, ו תבשיל בקר לבבי-ניתן להכין תבשיל בקר מילוי בקלות בקרוקפוט שלכם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח, הקינמון והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה בקר חום בשמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה ל -3 קוט. סיר איטי. מערבבים את שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהבשר והבצל רכים. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות