קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

תבשיל ברונסוויק

תבשיל ברונסוויק
ניתן להכין את תבשיל ברונסוויק המתכון בסביבות 2 שעות ו 5 דקות. למנה העיקרית הזו יש 155 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סוכר, צלעות ירך חזיר, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים חזיר את הצלעות, העוף והסטייק העגול בתנור הולנדי גדול; מכסים במים. מכסים ומבשלים 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק עגולסטייק עגול
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסננים את הציר לקומקום גדול אחר; מכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מוציאים עצמות מהבשר; קוביות ומניחים בקערה נפרדת. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
למחרת, שומן רזה מהמלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את העגבניות, הבצל, רוטב העגבניות, החומץ, הסוכר, השום ורוטב הפלפל. מבשלים, לא מכוסים, למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
מוסיפים את תירס הגרעין, התירס בסגנון שמנת, הבשר השמור;מחממים. מערבבים פנימה פירורי לחם; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

תבשיל ברונסוויק עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון
יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון
עמק נאפה 2016 קברנה סוביניון הוא קטיפה ומזמין, עם מערך מפתה של פירות אוכמניות קצוצות יחד עם תווי סורבה פטל לצד ניואנסים של סגול מורם, פלפל אנגלי, קינמון מתוק, ציפורן, ארז ועלי דפנה כתושים. על החיך, פירות היער הכהים מתרבים עם אוכמניות, שזיפים וקסיס, אך ישנם גם אלמנטים מלוחים המציגים תווי צמחים קלים ואדמה, ומעניקים לקברנה זו עומק ואלגנטיות קלאסיים. אלון משולב בצורה חלקה וטאנינים מעודנים מספקים תחושת פה חלקה ומוסיפים שכבות של מורכבות, והכל מתעטף בגימור מרקם ארוך. נגיש להפליא ונעים עם שחרורו, יין זה בטוח להרשים ולהתאים היטב לצד פינוקים קולינריים רבים.