קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי

תבשיל ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברוקולי. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קרקרים, חמאה, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל חזיר וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם שמן צמחי תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב ברוקולי, מיונז, גבינה, מרק וביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ברוקוליברוקולי
גבינהגבינה
ביצהביצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים היטב עם כפית מתכת.
4
מניחים את התערובת בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם קרקרים מרוסקים ושופכים את החמאה המומסת באופן שווה על הקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 35 דקות או עד סט ושחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור