תבשיל ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברוקולי. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קרקרים, חמאה, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל חזיר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם שמן צמחי תרסיס בישול.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב ברוקולי, מיונז, גבינה, מרק וביצים.
מערבבים היטב עם כפית מתכת.
מניחים את התערובת בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם קרקרים מרוסקים ושופכים את החמאה המומסת באופן שווה על הקרקרים.
אופים במשך 35 דקות או עד סט ושחמה.