קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל ברוקולי

תבשיל ברוקולי
תבשיל ברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, ברוקולי, אטריות ראמן עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-188 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה משלבים מיונז, יוגורט, גבינת צ ' דר, רוטב גבינה כחולה, ביצים, מלח, פלפל, וחבילת טעמים מאטריות. בקערה נפרדת משלבים ברוקולי, פטריות, ואטריות שבורות ואז זורקים יחד תערובת רטובה וירקות למעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים בתבנית אפייה 8 על ידי 8 אינץ ' כי כבר מרוסס עם תרסיס בישול שאינו מקל ומבשלים במשך 45 דקות מכוסה. לאחר מכן להסיר כיסוי ואופים במשך 15 דקות נוספות לחום. מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה