תבשיל ברוקולי
תבשיל ברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, ברוקולי, אטריות ראמן עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-188 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה משלבים מיונז, יוגורט, גבינת צ ' דר, רוטב גבינה כחולה, ביצים, מלח, פלפל, וחבילת טעמים מאטריות. בקערה נפרדת משלבים ברוקולי, פטריות, ואטריות שבורות ואז זורקים יחד תערובת רטובה וירקות למעיל שווה.
מניחים בתבנית אפייה 8 על ידי 8 אינץ ' כי כבר מרוסס עם תרסיס בישול שאינו מקל ומבשלים במשך 45 דקות מכוסה. לאחר מכן להסיר כיסוי ואופים במשך 15 דקות נוספות לחום. מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה.