תבשיל ברוקולי II
תבשיל ברוקולי II נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם ברוקולי, אורז, ממרח גבינה מעובד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
להמיס מרגרינה במחבת בינונית על חום בינוני.
בתבנית תבשיל 2 ליטר לשלב בצל, סלרי, אורז מבושל, ברוקולי, מרק פטריות ומרח גבינה מעובד; לערבב היטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.