תבשיל בשר חזיר ופאי שוויצרי קל
אם יש לכם בייקון, בצל, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק עוגת קטיפה אדומה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד חום פריך באופן שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מערבבים את הבייקון, בשר חזיר, גבינה שוויצרית, גבינת צ ' דר, ובצל בתבנית האפייה. בקערה, מערבבים את הביצים, תערובת אפייה, מלח ופלפל.
יוצקים את החומרים בתבנית האפייה.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז התבשיל יוצא נקי.