קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל בשר חזיר ופאי שוויצרי קל

תבשיל בשר חזיר ופאי שוויצרי קל
אם יש לכם בייקון, בצל, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק עוגת קטיפה אדומה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד חום פריך באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
4
מערבבים את הבייקון, בשר חזיר, גבינה שוויצרית, גבינת צ ' דר, ובצל בתבנית האפייה. בקערה, מערבבים את הביצים, תערובת אפייה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
תערובת אפייהתערובת אפייה
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
בצלבצל
ביצהביצה
מלחמלח
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
יוצקים את החומרים בתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז התבשיל יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין