קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

תבשיל בשר מיושן

תבשיל בשר מיושן
תבשיל בשר מיושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 327 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, מיץ לימון, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בשר מיושן, תבשיל בשר מיושן, ו תבשיל בשר מיושן.

הוראות

1
בבישול איטי, לשלב את בשר התבשיל, מים רותחים, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר ושום. מערבבים את הבצל, עלה דפנה, מלח, סוכר, פלפל טחון, פפריקה ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מיץ לימוןמיץ לימון
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עלי דפנהעלי דפנה
פפריקהפפריקה
שוםשום
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מוסיף את תפוחי האדמה, גזר ותירס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
תירסתירס
3
מבשלים גבוה במשך 2 שעות.
4
לעבור את התנור האיטי נמוך ומבשלים עוד 3 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
הסר עלי דפנה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה