נזיד בשר מקסיקני מבושל איטי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם בשר בקר, תערובת תיבול טאקו, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), בישול איטי מקסיקני גרוס בשר, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי, מערבבים בשר בקר, עגבניות, בצל קפוא ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 11 שעות.
3
עם מקציף, מערבבים בתערובת תיבול טאקו. מערבבים שעועית שחורה ותירס. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות לבשל 15 עד 30 דקות יותר או עד מעובה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.