תבשיל דגים עם פלפלים, שקדים וזעפרן
תבשיל דגים עם פלפלים, שקדים וזעפרן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 413 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, רוזמרין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: דג טג'ין עם זעפרן ושקדים, תבשיל דגים עם זעפרן קוסקוס, ו תבשיל זעפרן דגים עם שעועית לבנה.
הוראות
מחממים את שמן הזית בתבשיל גדול וכבד.
מוסיפים את הבצל, רצועות פלפל ושום ומתבלים במלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רק מתחילים חום, על 5 דקות.
מוסיפים את רוזמרין, פפריקה עלה דפנה ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מופחת מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, המים ומי הזעפרן ומביאים לרתיחה. מכסים את התבשיל בחוזקה ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות.
טוחנים היטב את השקדים במעבד מזון. מערבבים את השקדים לתוך התבשיל ומבשלים עד מעובה מעט, כ 3 דקות.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שרובם נפתחים, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את הדגים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד הדג מבושל דרך, 2 עד 3 דקות. זרוק את עלה המפרץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.