תבשיל דגים פורטוריקני (bacalao)
הכנת המנה לוקחת כ 47 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: מתכון Bacalao דגים פורטוריקני, תבשיל דגים בקלאו קל-פורטוריקני, ו סופריטו פורטוריקני.
מרכיבים מנות :
1 אבוקדו, קצוץ (אופציונלי) 397 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות חתוכות לקוביות 1 2 כפיות אבקת שום צלפים, שטוף 1 אנהיים או poblano צ'ילה פלפל, קצוץ 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. דגים לבנים קשקשים, כגון האדוק, אמנון או בקלה( ראה קצה), לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסברה טרייה קצוצה 4 ציפורן שום, טחון 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית כתית מעולה 1 ( חצילים) בצל, קצוץ 1 אוראו ממולאים כפולים אורגנו מיובש 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' פרוס פימנטו-זיתים ירוקים ממולאים 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים, לפי הצורך יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.