תבשיל דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 393 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, דלעת, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל דלעת, תבשיל דלעת פואבלו, ו תבשיל חזיר עם דלעת.
הוראות
1
בתנור הולנדי, בשר חום ב 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים מים, תפוחי אדמה, גזר, פלפל ירוק, שום, בצל, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים פנימה חמין ועגבניות. שוטפים דלעת; חותכים ל -6 עד 8 אינץ'. מעגל סביב גזע העליון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אפונה גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזיר
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הסר את החלק העליון והניח בצד; זרוק זרעים ושחרר סיבים מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים דלעת בתבנית אפייה יציבה ורדודה. כף תבשיל לתוך דלעת ולהחליף העליון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מברישים מחוץ לדלעת בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
דַק-
6
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 2 שעות או רק עד שהדלעת רכה (אל תאפו יתר על המידה).