זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח, שמרים תזונתיים, soymilk, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 84%. נסו שעועית שחורה תבשיל טורטייה, שעועית שחורה ותבשיל בקר, ו שעועית שחורה ותבשיל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדלעת לשניים. מניחים בצד חצי אחד לשימוש אחר ומקלפים את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2
חותכים אותו לפרוסות דקות מאוד על 1/4 אינץ 'עבה 2 אינץ' ארוך. מחממים תנור ל 218°. לרסס צלחת תבשיל 2 ליטר עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הנח שליש פרוסות הדלעת בתחתית המנה, ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. מכסים חצי מתערובת השעועית. חזור על שכבות עם שליש נוסף של הדלעת ושאר השעועית. סיים עם השליש האחרון של פרוסות הדלעת. בבלנדר, לשלב את שמור * עגבניות נוזלי (כ 1/2 כוס) עם soymilk ואת החומרים הנותרים. להתמזג היטב ולשפוך על הדלעת. מכסים בחוזקה, ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סוימילק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הסר את הכיסוי ואופים במשך 20-30 דקות, עד שהרוטב הוא עבה מבעבע ודלעת הוא רך.