זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח, שמרים תזונתיים, soymilk, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 84%. נסו שעועית שחורה תבשיל טורטייה, שעועית שחורה ותבשיל בקר, ו שעועית שחורה ותבשיל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדלעת לשניים. מניחים בצד חצי אחד לשימוש אחר ומקלפים את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2
חותכים אותו לפרוסות דקות מאוד על 1/4 אינץ 'עבה 2 אינץ' ארוך. מחממים תנור ל 218°. לרסס צלחת תבשיל 2 ליטר עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכריות מצופות שוקולד
3
הנח שליש פרוסות הדלעת בתחתית המנה, ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. מכסים חצי מתערובת השעועית. חזור על שכבות עם שליש נוסף של הדלעת ושאר השעועית. סיים עם השליש האחרון של פרוסות הדלעת. בבלנדר, לשלב את שמור * עגבניות נוזלי (כ 1/2 כוס) עם soymilk ואת החומרים הנותרים. להתמזג היטב ולשפוך על הדלעת. מכסים בחוזקה, ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוימילק
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הסר את הכיסוי ואופים במשך 20-30 דקות, עד שהרוטב הוא עבה מבעבע ודלעת הוא רך.