תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האספרגוס של נילי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 445 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, גבינת gruyere, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו של נילי, נילי-טיני, ו צלעות ברביקיו רטובות של נילי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל ואת השום; לטגן עד שקוף וריחני ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את האספרגוס ו לטגן עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
הסר מהחום ולתת מגניב.
5
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת כבדה, שמיר וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמיר
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בקערה נפרדת, מוסיפים פנקו, פפריקה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מערבבים היטב לשלב.
8
מניחים אספרגוס בצלחת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
9
יוצקים את תערובת הביצים על האספרגוס העליון עם panko, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
10
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד התבשיל מוגדר ופירורי הלחם הם בצבע חום זהוב, כ -20 דקות.