תבשיל הבצל הטעים של אמא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בצל טעים של אמא. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 372 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת צ'דר, צ' יפס בטעם שמנת ובצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, עוגיות בצל צרפתיות טעימות, ו כרוב ניצנים טעים עם בייקון ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
העברת צלחת מוכנה העליון עם צ ' יפס כתוש.
ממיסים בוליון במים ומערבבים עם מרק פטריות; שופכים על צ ' יפס ובצל. למעלה עם גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות.