תבשיל הבשר של קלי.
נזיד בקר של סיר הלחץ של קלי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, עלה דפנה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר סיר לחץ, ו סיר לחץ תבשיל בשר בקר אדום.
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני.
מניחים קמח בשקית resealable; ירידה במחצית קוביות בשר וללחוץ למעיל. לנער את עודף קמח ולהוסיף בשר למחבת. חזור עם בשר בקר שנותר. מתבלים בשר עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים בצל לתוך בשר בקר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר הוא השחמה על כל הצדדים בצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מערבבים מים, בוליון בקר, שום, עלה דפנה, פטרוזיליה ובזיליקום בסיר לחץ על חום בינוני גבוה. כאשר קוביות מרק מומסות, להתאים את המדף של סיר הלחץ בסיר (אם יש לו אחד).
שכבות תפוחי אדמה, גזר, תערובת בשר בסיר הלחץ, תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם. לאטום את המכסה ולהביא את התנור עד ללחץ מלא.
להפחית את החום בינוני נמוך, שמירה על לחץ מלא, ומבשלים במשך 8 דקות.
תן ללחץ לרדת באופן טבעי, כ -15 דקות לפני שחרור המכסה.
מעבירים את הבשר והירקות לקערת הגשה ושופכים מיצי פאן על בשר וירקות.