תבשיל הפיצה האהוב על הילד
תבשיל הפיצה האהוב על הילד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטריות, רוטב עגבניות, מקרוני מרפק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הפיצה האהובה על PW, הפיצה האהובה על אבא, ו התבשיל האהוב על הילד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עד הבשר מתפורר ושחומים, כ 10 דקות; לנקז שומן עודף.
מערבבים בשר בקר טחון מבושל, מקרוני, רוטב פיצה, רוטב עגבניות, ופטריות בקערה.
שכבת חצי תערובת מקרוני לתוך צלחת אפייה 9x12 אינץ'; העליון עם 1/2 גבינת מוצרלה.
שכבת הנותרים מקרוני תערובת מעל; מפזרים גבינת מוצרלה הנותרים על תערובת מקרוני. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה נמסה ותבשיל מבעבע, כ -35 דקות.
בואו מגניב במשך 3 עד 5 דקות לפני ההגשה.