קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל הפיצה האהוב על הילד

תבשיל הפיצה האהוב על הילד
תבשיל הפיצה האהוב על הילד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטריות, רוטב עגבניות, מקרוני מרפק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הפיצה האהובה על PW, הפיצה האהובה על אבא, ו התבשיל האהוב על הילד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ניקוז.
4
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עד הבשר מתפורר ושחומים, כ 10 דקות; לנקז שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים בשר בקר טחון מבושל, מקרוני, רוטב פיצה, רוטב עגבניות, ופטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
בשר טחוןבשר טחון
פטריותפטריות
מקרונימקרוני
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
שכבת חצי תערובת מקרוני לתוך צלחת אפייה 9x12 אינץ'; העליון עם 1/2 גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
מקרונימקרוני
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שכבת הנותרים מקרוני תערובת מעל; מפזרים גבינת מוצרלה הנותרים על תערובת מקרוני. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
מקרונימקרוני
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה נמסה ותבשיל מבעבע, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו מגניב במשך 3 עד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.