קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

תבשיל זנב-שור

תבשיל זנב-שור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל זנב שור. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 50 . מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך קורנית, יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו תבשיל זנב-שור, תבשיל זנב-שור של ג'ינה, ו תבשיל בצל צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר בקערה גדולה ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים חומץ, מכסים קערה ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
ניקוז; טפיחה יבשה.
4
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 163°. בתיק ziplock גדול, לערבב קמח, חרדל, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. כף חמה 2. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לזרוק חתיכות זנב שור בתערובת קמח, לנער את עודף וחום על כל הצדדים בסיר, פונה עם מלקחיים. אל תזלזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
זנב שורזנב שור
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
תנורתנור
מחבתמחבת
סירסיר
5
הסר לצלחת; חזור עם חתיכות שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים יין למחבת ומבשלים במשך 3 דקות, ערבוב לגרד חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים בצל ושום ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים רסק עגבניות; מבשלים 1 דקה. להחזיר בשר למחבת ולהוסיף גזר, סלרי, כרישה, לפת, עלי דפנה וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
לפתלפת
כרישהכרישה
טימיןטימין
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים את הסיר ומניחים בתנור. לבשל עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
סירסיר
9
הסר חתיכות זנב שור לצלחת כדי להתקרר. להשליך עלי מפרץ וזרעי קורנית. שומן דל שומן מעל תבשיל בסיר. לקטוף בשר מעצמות ולחזור לסיר; להשליך עצמות וסחוס. לחמם מחדש תבשיל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל, אם תרצה, ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
זנב שורזנב שור
בשרבשר
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר