זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא סלרי, רסק עגבניות, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל זנב-שור, תבשיל זנב-שור, ו זנב-שור מטובל ונזיד צלעות קצר..
הוראות
1
לשטוף ולייבש את זנב הסוס.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
2
מוסיפים את הבשר לקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את הבשר בקמח עד מצופה קלות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, טימין ושום לסיר ולטגן עד הבצל רך ומתחיל חום, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את רסק העגבניות וטוסט. להבות את הסיר עם בקבוק היין האדום ומערבבים את כל החלקים השחומים בתחתית המחבת. מערבבים במרק הבשר, עגבניות עם המיצים שלהם ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הבשר השחי בחזרה לתוך הסיר יחד עם כל מיצים שנצברו שייתכן שנאספו על הצלחת. מביאים את התבשיל לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה נמוכה. מכסים ומבשלים עד הבשר רך ונופל מהעצם, על 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מערבבים את הפטריות ומבשלים חשופים, במשך 30 דקות יותר. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים מלח ופלפל, במידת הצורך, ומערבבים בחומץ היין האדום כדי להאיר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
9
הסר את הבשר מן הסיר ולמשוך את הבשר מן העצמות, ולאחר מכן להוסיף בחזרה לסיר. זרוק את העצמות.