תבשיל חומוס איטלקי
אם יש לך בערך 50 דקות כדי לבלות במטבח, תבשיל חומוס איטלקי עשוי להיות עצום ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש חומוס, עגבניות שזיפים, שמן זית, פטרוזיליה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה עובד טוב כמו מתאבן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: תבשיל חומוס, תבשיל חומוס, ו תבשיל חומוס.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים מומלחים במשך 15-20 דקות עד למכרז. בינתיים, להטות את התרד לתוך מסננת או מסננת, לשפוך מים רותחים על זה מהקומקום כך התרד wilts, ואז להחזיק אותו מתחת לברז קר עד שלה התקרר. לנער אותו היטב ולהשאיר לנקז.
מסננים את תפוחי האדמה לחתוך לקוביות 1cm.
מחממים את שמן הזית הבהיר במחבת גדולה ומבשלים את הבצל והשום על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד רך ושקוף.
מוסיפים את הצ ' ילי והיין, מוסיפים חצי מהעגבניות ומבשלים על אש מתונה עד שכמעט כל היין התאדה. מערבבים את החומוס, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ותרד ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, פטרוזיליה, מנטה, שמן זית כתית מעולה ועגבניות שנותרו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אם הנזיד נראה קצת יבש, להוסיף התזה של מים או מלאי ירקות.