תבשיל חזיר וחומוס עם כתום וכמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר וחומוס תבשיל עם כתום כמון. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, זרעי כמון, חומוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל חומוס בניחוח לימון וכמון, תבשיל כרוב חומוס עם כמון, פפריקן מעושן וסיד, ו חומוס & סלט תרד עם ויניגרט כמון & יוגורט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול. עבודה ב 3 קבוצות, להוסיף את החזיר, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, כ 9 דקות.
מוסיפים את הבצל ושני שלישים של השום הטחון לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את המים ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. להחזיר את החזיר לתבשיל יחד עם כל מיצים מצטברים ולהביא לרתיחה. במכתש, לטחון את זרעי כמון קלוי לאבקה ומערבבים לתוך התבשיל. מבשלים על אש נמוכה עד החזיר הוא רך, על 30 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החזיר לקערה.
מוסיפים את החומוס לתבשיל ומבשלים על אש מתונה במשך 10 דקות. תחזיר את החזיר לנזיד. מערבבים את ההתלהבות, את השום הטחון שנותר ואת הפטרוזיליה ומבשלים 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. תשליך את עלה המפרץ ותגיש.