תבשיל חזיר מוכח עם זיתים ושומר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל חזיר מוכח עם זיתים ושומר. מתכון חינם חלב זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. ראש לחנות ולקחת פלפל, מלח, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי חזיר רוזמרין עם שומר וזיתים ירוקים, שומר ותבשיל חזיר, ו תבשיל חזיר עם שומר ודלורית.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שומר ובצל; מטגנים 8 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים שום; מטגנים 2 דקות. כף תערובת שומר לקערה גדולה.
מניחים קמח בקערה רדודה או בצלחת פאי. לזרות חזיר בקמח, מנער עודף.
מחממים 2 כפיות שמן שנותרו במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מחצית מתערובת החזיר; מפזרים 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים 6 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים חזיר שחום לתערובת השומר. חזור על ההליך עם תערובת חזיר שנותרה, 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
להוסיף יין למחבת, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים. מערבבים פנימה תערובת חזיר, מרק, הרבס דה פרובנס ועגבניות; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות או עד שהחזיר פשוט רך.
מערבבים פנימה 1/4 כפית מלח שנותרה, 1/4 כפית פלפל שנותרה וזיתים. מבשלים 10 דקות או עד שהחזיר רך והרוטב סמיך.
מפזרים פטרוזיליה, אם רוצים.