תבשיל חצילים ועגבניות
תבשיל חצילים ועגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עגבניות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חציל, תפוח אדמה, תבשיל עגבניות, חציל איטלקי, תבשיל עגבניות וטורקיה, ו חצילים בשכבות, קישואים ותבשיל עגבניות.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). עונת פרוסות החצילים עם מלח, ולתת לעמוד במשך כ 10 דקות.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. במהירות חום את פרוסות חצילים בכל צד.
מניחים שכבה של פרוסות החצילים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' או תבשיל קדרה.
מניחים קצת פרוסות עגבניות על החצילים, ולאחר מכן כמה פרוסות בצל. חזור על שכבות עד שנגמר לך חצילים.
יוצקים חומץ בלסמי על הכל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם ושמן הזית הנותר. מתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב ואת החצילים הוא רך.