תבשיל חצילים מעל קוסקוס
תבשיל חצילים מעל קוסקוס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך אורגנו, פלפל, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו גלילי חצילים-קוסקוס, חציל מרוקאי עם קוסקוס, ו חצילים ממולאים בקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה מיקרוגל בטוח. כיסוי ומיקרוגל ב 8 דקות גבוהות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל, בצל, שום וקישואים; מטגנים 8 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים תערובת חצילים, בזיליקום, ו-5 המרכיבים הבאים (בזיליקום דרך רוטב עגבניות) למחבת; מבשלים 8 דקות או עד שהירקות רכים.
מגישים מעל קוסקוס, מפזרים גבינה.