תבשיל טאקו
תבשיל טאקו המתכון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך על 40 דקות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם פלפל חריף, תוספות: חסה ועגבניות, שעועית מטוגנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: תבשיל טאקו, תבשיל טאקו, ו תבשיל טאקו.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר, בצל ופלפל ירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה תיבול טאקו ומים. מבשלים ומערבבים עד להסמכה, כ -3 דקות; מניחים בצד.
מניחים צ 'יפס ב-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה קטנה מערבבים שעועית מטוגנת; מורחים על צ ' יפס. למעלה עם תערובת בשר וגבינה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 15-20 דקות או עד לחימום. למעלה עם חסה, עגבניות וזיתים.
מגישים עם שמנת חמוצה ורוטב פיקנטה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר