קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל טונה וברוקולי עם בייגל צ'יפס

תבשיל טונה וברוקולי עם בייגל צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונן שמנת ותבשיל ברוקולי עם בייגל צ'יפס. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו טונאן אלבקור (albacore tunan) במים, חתכים ברוקולי, פסטה רוטיני (rotini pasta) ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו תבשיל הטונה של אמא שלי עם צ'יפס וביצים, תבשיל טונה ברוקולי, ו טונה-תבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מבשלים ומנקזים פסטה לפי ההוראות, ומוסיפים ברוקולי 5 דקות לפני שהפסטה נעשית בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להחזיר פסטה מבושלת וברוקולי למחבת; מערבבים טונה, מרק וחלב. כפית לתוך ungreased 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים שבבי בייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגל צ ' יפסבייגל צ ' יפס
5
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד שבייגל צ ' יפס משחימים קלות ותבשיל חם.
מרכיבים שתצטרך
בייגל צ ' יפסבייגל צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.