קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל טורטליני קרמי

תבשיל טורטליני קרמי
תבשיל טורטליני שמנת דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, אפוני עמק, טורטליני עם גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו תבשיל טורטליני קרמי, טורטליני שמנת, ו תבשיל טורטליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°. תרסיס 1 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש בינונית. מבשלים גזר, בצל ופטריות בחמאה כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מערבבים בקמח ומלח. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מבעבעת; מסירים מהחום. מערבבים בגבינה, אפונה וטורטליני. כף לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מפזרים קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
5
אופים חשפו כ 15 דקות או עד קצה מתחיל בועה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה