תבשיל טורטליני קרמי
תבשיל טורטליני שמנת דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, אפוני עמק, טורטליני עם גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו תבשיל טורטליני קרמי, טורטליני שמנת, ו תבשיל טורטליני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. תרסיס 1 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול.
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש בינונית. מבשלים גזר, בצל ופטריות בחמאה כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מכרז.
מערבבים בקמח ומלח. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מבעבעת; מסירים מהחום. מערבבים בגבינה, אפונה וטורטליני. כף לתוך תבשיל.
אופים חשפו כ 15 דקות או עד קצה מתחיל בועה.