קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

תבשיל טלה

תבשיל טלה
תבשיל טלה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1021 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אניס כוכב, פלפל, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו תבשיל טלה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את הבצלים לפת לרבעים. לזרוק את הבצל, לפת, גזר, שומר קל בשמן ומניחים אותם על סדיני אפייה. צולים את הירקות במשך 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות. כאשר ירקות הם צבע קרמל כהה, להסיר אותם מהתנור. שמור 1 בצל, 1 גזר, 1 לפת, ואת גבעול שומר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
ירקירק
גזרגזר
לפתלפת
שומרשומר
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
שים את שארית הירקות בסיר גדול עם ציר עוף, שום, מיץ תפוזים, סיידר תפוחים, זרעי כוסברה, זרעי שומר, אניס כוכב, זרעי כמון, גרידת תפוזים, מלח ופלפל. מבשלים את המרק על חום גבוה עד מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
זרעי שומרזרעי שומר
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
זרעי כמוןזרעי כמון
גרידה כתומהגרידה כתומה
כוכב אניסכוכב אניס
ירקירק
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בעוד המרק הוא רותח, להסיר את העור ושומן עודף מן הרגל של כבש לחתוך את הבשר לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
מרקמרק
בשרבשר
5
שים את הקוביות על מתלה תיל לנקז או על מגבת נקייה כדי לספוג לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
הוסף חלק משמן הבישול למחבת כבדה גדולה וחום על חום גבוה. כאשר השמן חם, בזהירות להוסיף את כבש חתוך. מבשלים את הטלה, בקבוצות לפי הצורך, במשך 3 דקות בכל צד, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להעביר את הטלה למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
מוסיפים את היין למחבת שבה התבשל הטלה ומבשלים, בחום גבוה, מגרדים את תחתית המחבת בכפית עץ. מבשלים את היין עד מופחת על ידי כמחצית ואת מוצקים יש לבוא את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
9
יוצקים את היין המופחת על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ייןיין
10
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. מסננים את המרק ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
יוצקים את המרק על הכבש במחבת הצלייה. מכסים את המחבת עם מכסה או נייר קלף וצלייה עד שה רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
12
ברגע שהכבש רך, מוציאים אותו מהתנור ומוסיפים את הירקות הקלויים השמורים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
מניחים את המחבת צלייה על אש בינונית על הכיריים ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
14
מוסיפים מלח, פלפל ועשבי תיבול טריים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
פלפלפלפל
מלחמלח
15
מגישים את התבשיל עם לחם כפרי בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
תבשילתבשיל