תבשיל טלה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1021 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אניס כוכב, פלפל, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו תבשיל טלה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים את הבצלים לפת לרבעים. לזרוק את הבצל, לפת, גזר, שומר קל בשמן ומניחים אותם על סדיני אפייה. צולים את הירקות במשך 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות. כאשר ירקות הם צבע קרמל כהה, להסיר אותם מהתנור. שמור 1 בצל, 1 גזר, 1 לפת, ואת גבעול שומר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
ירק
גזר
לפת
שומר
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
שים את שארית הירקות בסיר גדול עם ציר עוף, שום, מיץ תפוזים, סיידר תפוחים, זרעי כוסברה, זרעי שומר, אניס כוכב, זרעי כמון, גרידת תפוזים, מלח ופלפל. מבשלים את המרק על חום גבוה עד מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
מלח ופלפל
מרק
זרעי שומר
מיץ תפוזים
סיידר תפוחים
זרעי כמון
גרידה כתומה
כוכב אניס
ירק
שום
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בעוד המרק הוא רותח, להסיר את העור ושומן עודף מן הרגל של כבש לחתוך את הבשר לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה
מרק
בשר
5
שים את הקוביות על מתלה תיל לנקז או על מגבת נקייה כדי לספוג לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
6
הוסף חלק משמן הבישול למחבת כבדה גדולה וחום על חום גבוה. כאשר השמן חם, בזהירות להוסיף את כבש חתוך. מבשלים את הטלה, בקבוצות לפי הצורך, במשך 3 דקות בכל צד, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
להעביר את הטלה למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
8
מוסיפים את היין למחבת שבה התבשל הטלה ומבשלים, בחום גבוה, מגרדים את תחתית המחבת בכפית עץ. מבשלים את היין עד מופחת על ידי כמחצית ואת מוצקים יש לבוא את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבש
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
9
יוצקים את היין המופחת על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
כבש
יין
10
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. מסננים את המרק ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
יוצקים את המרק על הכבש במחבת הצלייה. מכסים את המחבת עם מכסה או נייר קלף וצלייה עד שה רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
כבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת צלייה
12
ברגע שהכבש רך, מוציאים אותו מהתנור ומוסיפים את הירקות הקלויים השמורים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירק
כבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
13
מניחים את המחבת צלייה על אש בינונית על הכיריים ומביאים לרתיחה.