תבשיל טלה ועדשים בקארי
תבשיל טלה ועדשים בקארי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עגבניות משומר, עדשים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל קארי אדום-עדשים עם ירקות, עדשים קארי ותבשיל ירקות, ו עדשים בקארי ונזיד תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מן כבש, לחתוך לקוביות 1 אינץ'. הניחו את הכבש בצד.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מטגנים 2 דקות.
הוסף כבש; לטחון 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים קארי, כמון ופלפל; מערבבים היטב למעיל.
מוסיפים מרק, עדשים ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ירקות וגזר; מבשלים 10 דקות או עד שהכבש רך.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה קצוצה.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
הערה: משקל הרכישה של כבש הוא 1 1/3 עד 1 1/2 פאונד שווה 1 פאונד, גזוז.