תבשיל טלה ועדשים בקארי
תבשיל טלה ועדשים בקארי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 275 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. אם יש לכם פלפל טחון, שמן זית, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל טלה ועדשים בקארי, תבשיל עדשים וחומוס קארי, ו עדשים בקארי ונזיד תפוחי אדמה.
הוראות
לקצץ שומן מן כבש, לחתוך לקוביות 1 אינץ'. הניחו את הכבש בצד.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מטגנים 2 דקות.
הוסף כבש; לטחון 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים קארי, כמון ופלפל; מערבבים היטב למעיל.
מוסיפים מרק, עדשים ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ירקות וגזר; מבשלים 10 דקות או עד שהכבש רך.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה קצוצה.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
הערה: משקל הרכישה של כבש הוא 1 1/3 עד 1 1/2 פאונד שווה 1 פאונד, גזוז.