תבשיל טלה עם תרד ושעועית חומוס
תבשיל טלה עם תרד ושעועית Garbanzo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 366 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם אבקת שום, כתף כבש, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עדשים אדומים מטוגנים ונזיד חזיר שוויצרי עם שעועית חומוס, עדשים אדומים מטוגנים ונזיד חזיר שוויצרי עם שעועית חומוס, ו Cavatappi עם תרד, שעועית חומוס, ו פטה.
הוראות
מפזרים טלה עם מלח, פלפל, ואבקת שום.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כבש וטלה עד חום, כ -10 דקות.
מוסיפים בצל וגזר ו sauté עד תחילת חום, על 5 דקות.
מוסיפים שעועית גרבנזו, מרק, רוטב עגבניות ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות סיר ומבשלים בעדינות עד כבש רך, על 1 שעה.
מוסיפים תרד לתבשיל. לכסות ולבשל עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. תבשיל העונה עם מלח ופלפל.