קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

תבשיל טלה שמנת

תבשיל טלה שמנת
וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל טלה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה.

הוראות

1
לקשור את גבעולי הפטרוזיליה, קורנית עלה דפנה בחבילה. לתקוע את שיני בחצאי הבצל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, לשלב את הטלה עם המים, חצאי בצל, צרור גזר ועשב. מתבלים קלות במלח. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2
באמצעות מלקחיים, להעביר את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר וזרוק את צרור עשבי תיבול ואת כל ציפורן, אם אתה יכול למצוא אותם.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את התוכן של התבשיל דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה ולחץ על הירקות. החזירו את המרק לתבשיל וזרקו את הירקות. להחזיר את הטלה לתבשיל ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה קטנה, שמנת החמאה עם הקמח. בהדרגה לטאטא את ממרח החמאה לתוך התבשיל הבוער. המשך לבשל עד שה הוא מאוד רך, כ 30 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הטלה לקערה. מבשלים את הרוטב עד מופחת 2 כוסות; להחזיר את הטלה לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
6
להקציף את השמנת לתוך התבשיל ומבשלים במשך 10 דקות, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לבן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך