תבשיל טלה שמנת
וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל טלה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה.
הוראות
לקשור את גבעולי הפטרוזיליה, קורנית עלה דפנה בחבילה. לתקוע את שיני בחצאי הבצל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, לשלב את הטלה עם המים, חצאי בצל, צרור גזר ועשב. מתבלים קלות במלח. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, ברפרוף מדי פעם.
באמצעות מלקחיים, להעביר את הבשר לקערה.
הסר וזרוק את צרור עשבי תיבול ואת כל ציפורן, אם אתה יכול למצוא אותם.
יוצקים את התוכן של התבשיל דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה ולחץ על הירקות. החזירו את המרק לתבשיל וזרקו את הירקות. להחזיר את הטלה לתבשיל ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
בקערה קטנה, שמנת החמאה עם הקמח. בהדרגה לטאטא את ממרח החמאה לתוך התבשיל הבוער. המשך לבשל עד שה הוא מאוד רך, כ 30 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הטלה לקערה. מבשלים את הרוטב עד מופחת 2 כוסות; להחזיר את הטלה לתבשיל.
להקציף את השמנת לתוך התבשיל ומבשלים במשך 10 דקות, ברפרוף מדי פעם.
מוסיפים את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לבן ומגישים.