קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל כופתאות תפוחי אדמה

תבשיל כופתאות תפוחי אדמה
תבשיל כופתאות תפוחי אדמה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 25%. מתכונים דומים: תבשיל כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל כופתאות בשר ותפוחי אדמה, ו תבשיל כופתאות.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירה, 1 קמח כוס, ביצים, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. כף לתוך שקית ניילון נקייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מביאים 5 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול. התאם את החום כך שהמים רותחים בעדינות רבה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
חותכים פתח קטן בפינה של השקית, וסוחטים החוצה כופתאות לתוך המים, חיתוך עם מספריים במרווחי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
4
תנו לכופתאות להתבשל חשופות עד שהן צפות למעלה.
5
הסר עם כפית מחוררת, ומניח בתבנית אפייה 2 ליטר. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מטגנים בצל בחמאה עד רך. להתמזג 2 כפות קמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
יוצקים שמנת ומרק, ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
הסר מהחום ומערבבים במחצית גבינת פרמזן וחצי של Jarlsberg עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת יארלסברגגבינת יארלסברג
10
יוצקים מעל כופתאות בצלחת.
11
מפזרים גבינות שנותרו מעל.
12
אופים שנחשפו במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון הוא חום זהוב ורוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן