תבשיל כרובית
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם חמאה, פפריקה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תבשיל כרובית, תבשיל כרובית, ו תבשיל כרובית.
מרכיבים מנות :
3 (חוֹרֶף) תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה 1 גדול כרובית, מחולקת לפרחים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קרקר כתוש, כמו ריץ 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) רגל טלה, מעצם 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת גאודה גרוסה, גבינת גאודה מעושנת ממש טובה כאן 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו 0 (יכול להיות או להרחיק) חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי 1 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל ירוק קצוץ, לבן וירוק בהיר 0 (יכול להיות או להרחיק) 1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס