תבשיל לזניה טונה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו תבשיל לזניה טונה, תבשיל לזניה טונה ייחודי, ו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלזניה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 5 דקות. בהדרגה לטאטא את מרק העוף ו 1/2 של החלב, לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, 10 עד 15 דקות. מערבבים את החלב שנותר ו 1/2 של שום טחון.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
שום טחון
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מניחים קרקרים סודה בשקית פלסטיק resealable. דק למחוץ את הקרקרים, ולאחר מכן להוסיף את תיבול איטלקי.
מורחים שכבה דקה של רוטב לבן על צלחת האפייה מוכנה, ואחריו שכבה של אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מורחים על 1/3 של תערובת הטונה על האטריות. חזור על השכבות אטריות וטונה שלוש פעמים נוספות, ציפוי עם תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מורחים
קמח לכל מטרה
טונה
10
מפזרים את הפלפל באופן שווה על גבי התבשיל. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר מהתנור העליון עם 1/2 כוס גבינת צ ' דר ואת פירורי קרקר הנותרים. לשנות את הגדרת התנור כדי לצלות ולהחזיר את התבשיל לתנור. לצלות עד חום קל, 2 עד 3 דקות.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.