תבשיל לזניה טונה
תבשיל לזניה טונה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו תבשיל לזניה טונה, תבשיל לזניה טונה ייחודי, ו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלזניה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 8 עד 9 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 5 דקות. בהדרגה לטאטא את מרק העוף ו 1/2 של החלב, לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, 10 עד 15 דקות. מערבבים את החלב שנותר ו 1/2 של שום טחון.
מניחים קרקרים סודה בשקית פלסטיק resealable. דק למחוץ את הקרקרים, ולאחר מכן להוסיף את תיבול איטלקי.
מערבבים טונה, ירקות מעורבים, ביצה לבנה, מלח, 1/2 כוס גבינת צ ' דר, 1/4 כוס פירורי קרקר, 1/2 כוס תערובת הקמח, ואת השום הטחון הנותרים בקערה גדולה.
מורחים שכבה דקה של רוטב לבן על צלחת האפייה מוכנה, ואחריו שכבה של אטריות לזניה.
מורחים על 1/3 של תערובת הטונה על האטריות. חזור על השכבות אטריות וטונה שלוש פעמים נוספות, ציפוי עם תערובת הקמח הנותרת.
מפזרים את הפלפל באופן שווה על גבי התבשיל. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
הסר מהתנור העליון עם 1/2 כוס גבינת צ ' דר ואת פירורי קרקר הנותרים. לשנות את הגדרת התנור כדי לצלות ולהחזיר את התבשיל לתנור. לצלות עד חום קל, 2 עד 3 דקות.