תבשיל מעומק הים
תבשיל מעומק הים Mustardy יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פילה perch ים עמוק, מלח ופלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל פיצה דיפ-דיש, תבשיל פיצה צלחת עמוקה, ו תבשיל עמוק של ג'ו מרושל תבשיל.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בהדרגה קמח, ומבשלים עד מעט חום. מערבבים בהדרגה את החלב, הצימוקים, אגוזי לוז, תוך ערבוב כל הזמן. המשך ערבוב, ולהוסיף את החרדל, מיץ לימון, ורוטב פלפל חריף.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מתבלים את פילה הדגים במלח, פלפל ופפריקה משני הצדדים.
מניחים את הפילה בשכבה אחת בתבנית אפייה חסינת תנור. מסדרים פרוסות בננה על הדג, ואז לשפוך את רוטב החרדל על כל.
אופים במשך כ 30 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה