תבשיל מק בקר
תבשיל מק בקר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם אורגנו, מלח שום, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: הגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעונית, ו בייקון וביצה מק וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את פסטת הקליפה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 13 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בקר טחון, בצל ופלפל ירוק עד להשחמה.
מסננים עודפי שומן. מערבבים פנימה פפרוני, רוטב עגבניות, מיץ עגבניות, אורגנו, מלח סלרי, אבקת בצל, מלח שום, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום ופסטה מבושלת.
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
מוציאים תבשיל מהתנור ומפזרים גבינת מוצרלה. מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.