תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל נקניק ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 401 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם לחם כיכר לחם, מלח, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר, תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר, ו תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ 'ומפרשים בתחתית של תבשיל משומן 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ'.
במחבת בינונית, חום את הנקניק מעל חום בינוני עד מבושל לחלוטין וכבר לא ורוד.
הסר את הנקניק עם כפית מחוררת כדי לנקז את השומן.
מורחים את הנקניקיות המבושלות על הלחם ומעל עם הגבינה. ואז מערבבים יחד, חצי וחצי, חרדל יבש, מלח וביצים.
יוצקים את התערובת על הגבינה. מכסים את התבשיל בנייר אלומיניום ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
למחרת, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
אופים את התבשיל המכוסה עד סט וקצת זהב, כ 50 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר את התבשיל להגדיר במשך 15 דקות לפני ההגשה.