תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל דלעת תבשיל מרוקאי חומוס. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 299 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך יוגורט, עגבניות משומר, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. נסו תבשיל סקווש חומוס מרוקאי, דלעת סקווש, חומוס & תבשיל מרוקאי עדשים, ו תבשיל חומוס מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה ושמן זית בתנור הולנדי בן 3 עד 4 ליטר או בסיר בעל תחתית כבדה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים בצל, שום, כמון וקינמון, ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תבלינים הם ארומטיים בצל רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שמן זית
קינמון
חמאה
שום
בצל
תבלינים
כמון
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
2
מוסיפים דלעת ותפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, מערבבים למעיל, ומבשלים עד רק במכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
תפוח אדמה
סקווש
מלח
3
מוסיפים מרק, חומוס, עגבניות ומיצים שלהם, זעפרן, אם משתמשים. מביאים תערובת לרתיחה ואז להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד סקווש הוא מזלג במכרז, על 10 דקות.