קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

תבשיל עוף איטלקי מתבשל לאט

תבשיל עוף איטלקי מתבשל לאט
תבשיל עוף איטלקי מתבשל לאט הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שעועית קנליני, מים, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו תבשיל טורטליני איטלקי מתבשל לאט, תבשיל בשר איטלקי מבושל איטי, ו תבשיל רביולי איטלקי מבושל לאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3 1/2 ל 4-ליטר סיר סיר בישול איטי, לשלב עוף, שעועית קנליני, שעועית כליות, עגבניות, סלרי, גזר ושום; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בקערה בינונית, לשלב את כל שאר החומרים; לערבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים על עוף וירקות; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות או על הגדרה גבוהה במשך 5 עד 6 שעות או עד ירקות הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות