תבשיל עוף איטלקי מתבשל לאט
תבשיל עוף איטלקי מתבשל לאט הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שעועית קנליני, מים, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו תבשיל טורטליני איטלקי מתבשל לאט, תבשיל בשר איטלקי מבושל איטי, ו תבשיל רביולי איטלקי מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 ל 4-ליטר סיר סיר בישול איטי, לשלב עוף, שעועית קנליני, שעועית כליות, עגבניות, סלרי, גזר ושום; לערבב היטב.
בקערה בינונית, לשלב את כל שאר החומרים; לערבב היטב.
יוצקים על עוף וירקות; לערבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות או על הגדרה גבוהה במשך 5 עד 6 שעות או עד ירקות הם במכרז.