תבשיל עוף וברוקולי קרמי הוא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 484 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . תמורת $1.67 למנה , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תפוחי אדמה, תיבול, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-15 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 46% . נסו תבשיל עוף קרמי , תבשיל עוף קרמי ותבשיל עוף קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף ב-4-Qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
שלבו בקערה קטנה את הרוטב לסלט, יין, 4 כפות חמאה, בצל, אבקת שום, תיבול איטלקי, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל; יוצקים על עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
מיץ לימון גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מכסים ומבשלים על נמוך 5 שעות. הסר שומן.
4
שלבו את המרק, גבינת השמנת ו-2 כוסות הנוזלים מהסיר האיטי בקערה קטנה עד לתערובת; להוסיף לבישול איטי.
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות את ג'ורדן קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
קברנה סוביניון ירדן
שילוב של מרלו (18%), קברנה פרנק (2%), פטי ורדו (4%) וקברנה סוביניון (76%) יוצר טעמים משולבים היטב, צבע עמוק ואיזון. הזר מציע תווים ברורים של קסיס, דובדבן שחור וקקאו. האיכויות הארומטיות של הפטיט ורדו משתלבות היטב עם הטעמים הרכים והמפתים של המרלו ומשלימות את הטאנינים הגבריים של הקברנה סוביניון. לקברנה סוביניון ירדן 2004 מרקם עשיר וטעמים עשירים, משלימים מסגרת מאופקת של עץ אלון שמובילה לגימור מתמשך של סיגלית, אדמה, עשן וקולה.