תבשיל עוף ותירס מיושן
תבשיל עוף ותירס מיושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, תירס אוזניים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה, תבשיל תפוחי אדמה, תירס ועוף (Ajiaco), ו עוף קולומביאני, תירס ונזיד תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים חמאה ושמן בסיר כבד ברוחב 4 עד 5 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז עוף חום קל ב 2 קבוצות, מתהפך מדי פעם עם מלקחיים, כ 5 דקות לכל אצווה.
מעביר עוף כמו משחימים לקערה באמצעות מלקחיים.
בעוד עוף הוא בראונינג, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים בצל, שום, ו 1 כפית טימין לסיר ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף קמח ומבשל, ערבוב, 1 דקה.
לטאטא במרק ומים ולהביא לרתיחה, לטאטא.
מוסיפים תפוחי אדמה ותירס לתערובת בצל, ואז מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים בעוף (יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה) וקרם, ואז מבשלים, מכוסים, עד שהעוף מבושל רק דרך ותפוחי אדמה רכים, 5 עד 10 דקות. תבשיל העונה עם מלח ופלפל ומפזרים קורנית כפית נותרת.