תבשיל עוף ותירס מיושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, תירס אוזניים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה, תבשיל תפוחי אדמה, תירס ועוף (Ajiaco), ו עוף קולומביאני, תירס ונזיד תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים חמאה ושמן בסיר כבד ברוחב 4 עד 5 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז עוף חום קל ב 2 קבוצות, מתהפך מדי פעם עם מלקחיים, כ 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזיר
3
מעביר עוף כמו משחימים לקערה באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים תפוחי אדמה ותירס לתערובת בצל, ואז מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים בעוף (יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה) וקרם, ואז מבשלים, מכוסים, עד שהעוף מבושל רק דרך ותפוחי אדמה רכים, 5 עד 10 דקות. תבשיל העונה עם מלח ופלפל ומפזרים קורנית כפית נותרת.