קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל עוף מתובל דרום מערבי

תבשיל עוף מתובל דרום מערבי
תבשיל עוף מתובל בדרום מערב עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם שעועית, תערובת גבינה מקסיקנית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף חריף מדרום-מערב, סיר חרס תבשיל עוף דרום מערב, ו תבשיל עוף דרום-מערבי זול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מביאים חזה עוף ומים לרתיחה במחבת גדולה; מבשלים מעל חום בינוני עד מיצי עוף לרוץ ברור בשר הוא כבר לא ורוד בפנים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
העברת חזה עוף לצלחת גדולה, הזמנת מיצי פאן במחבת, וגרוס עוף עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מבשלים בצל ופלפל אדום בטפטופים שמורים על אש בינונית עד הבצל הוא שקוף, 5 עד 8 דקות. להחזיר עוף מגורר למחבת. מערבבים שעועית שחורה, תירס, רוטב פיקנטה, צ 'ילי ירוק קצוץ, אבקת צ' ילי, וכמון לתערובת עוף עד משולב היטב. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי ירוק קצוץצ ' ילי ירוק קצוץ
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
יוצקים תערובת עוף לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מסדרים טורטיות קמח בשכבה אחת על תערובת עוף. מערבבים מרק פיאסטה עם עגבניות חתוכות לקוביות וצ ' ילי ירוק בקערה עד לשלב ביסודיות; להפיץ תערובת מרק מעל טורטיות. תבשיל העליון עם תערובת גבינה מקסיקנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי גבינה נמס ותבשיל חם, כ -30 דקות. מגניב 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי