תבשיל עוף עם בצל, עגבניות ודיז'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף עם בצל, עגבניות, ו Dijon. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 607 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש שום, עגבניות משומר, עלי דפנה, ובצל. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל עוף דיז'ון, עוף הודי קארי עם עגבניות ובצל, ו עוף מחבת איטלקי עם תרד, עגבניות ובצל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר את השכבות החיצוניות של נורת השום, והשאיר שלם את עורות שיני הפרט.
חותכים 1/4 ל 1/2 אינץ ' את צמרות שיני, חשיפת שיני שום הפרט.
מניחים את ראש השום על חתיכת נייר אלומיניום.
טפטוף קצת שמן זית על השום, ומפזרים אותו במלח ופלפל.
לעטוף את הראש של שום עם רדיד אלומיניום ומניחים בתנור.
אופים במשך 45 דקות, או עד הבשר של שיני הן חום בהיר ולהרגיש רך למדי כאשר לחוץ. להפריש להתקרר. (ראה איך לצלות שום.)
מחממים את חתיכות העוף: בעוד השום נצלה, מחממים כף שמן זית בסיר גדול וכבד (עם מכסה) או בתנור הולנדי, בחום גבוה בינוני. יש לשטוף את חתיכות העוף במים קרים ואז לטפוח יבש עם מגבות נייר. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מחממים את חתיכות העוף, מתחילים אותם העור בצד למטה, בישול אותם כמה דקות בכל צד, עובד בקבוצות, כך שאתה לא קהל המחבת.
מבשלים בצל עד רך: בעוד העוף הוא בראונינג, לקלף ברבעון הבצל.
הסר עוף מחבת כאשר זהב יפה עם מלקחיים או כף מחורץ ולהניח בצד על צלחת. להשליך כל שומן ושמן מעבר כ 1 כף שמאל במחבת.
שים את הבצלים בסיר ומבשל אותם עד מתרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות לסיר, הקורנית, עלי המפרץ ואבקת צ ' ילה טחונה.
שים את חתיכות העוף על גבי העגבניות.
יוצקים את היין ולהביא לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 40 דקות, ערבוב מעת לעת כך הירקות לא מקל.
קראש שום קלוי: לאחר השום התקרר מספיק כדי להתמודד, לסחוט את השום הקלוי מן שיני לתוך קערה קטנה למחוץ עם מזלג.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. שים בצד כדי לשרת עם נזיד העוף.
מוסיפים חרדל, מעבים רוטב: כאשר העוף מבושל, מוסיפים את החרדל לסיר ומערבבים להתמזג. הגדילו את החום לגובה בינוני וטבחו שנחשפו במשך 10 דקות נוספות, או עד שהרוטב עבה מספיק כדי להיצמד לבשר.
הסר עלי דפנה. מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים תבשיל מעל אורז או פסטה, עם רסק שום בצד.