תבשיל עשבי תיבול קישואים
תבשיל עשבי תיבול קישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.07 דולר למנה. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 694 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שום, מלח שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. עם כפית ציון 72%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קישואים ממולאים עשבי תיבול, פטה קישואים / עשבי תיבול, ו רוטב עשבי קישואים.
הוראות
מערבבים את האורז והמים בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות, עד שהאורז רך.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות צלחת קדירה רדודה של 1 1/2 ליטר.
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הקישואים, הבצל הירוק והשום 5 דקות, או עד שהם רכים. מתבלים במלח שום, בזיליקום, פפריקה ואורגנו.
מערבבים פנימה את האורז המבושל, העגבניות וכוס הגבינה 1. ממשיכים לבשל ומערבבים עד לחימום.
מעבירים לתבשיל הקדרה המוכן. למעלה עם הגבינה הנותרת.
אופים חשופים 20 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.