תבשיל פובלנו עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Poblano תבשיל. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס, בצל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל אנצ'ילדה עוף Poblano, Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano, ו עוף Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים poblanos ופלפל בל במחצית לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים poblanos ופלפל פעמון, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד.
מניחים תירס על תבנית אפייה. לצלות 10 דקות או עד poblanos ופלפל פעמון מושחרים תירס משחימים קלות.
מניחים poblanos ופלפל בל בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף קוצצים גס; להגדיר poblanos ופלפל בל בצד בנפרד.
הסר גרעינים תירס מן הקורים.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור בסיר גדול. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מעט (כ 12 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
שלב 1 תערובת חלב כוס poblanos בבלנדר; תהליך עד חלקה. מערבבים תערובת poblano מחית לתוך תערובת חלב שנותר.
מערבבים פלפל, תירס, הנותרים 1/2 כפית מלח, 1 כוס גבינה מקסיקנית, בצל אדום, כוסברה, ביצים, ריקוטה.
מעיל תחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מורחים 1/2 כוס רוטב בתחתית המנה. מסדרים 6 טורטיות על רוטב, חופפים מעט.
מורחים חצי מתערובת ריקוטה על טורטיות; למעלה עם חצי עוף.
מפזרים 1/3 כוס בצל ירוק 2/3 כוס גבינה מקסיקנית.
יוצקים על 1 כוס רוטב על גבינה. חזור על שכבות עם 6 טורטיות, הנותרים תערובת ריקוטה, עוף שנותר, 1/3 כוס בצל ירוק, 2/3 כוס גבינה מקסיקנית, רוטב 1 כוס, ו 6 טורטיות.
יוצקים רוטב שנותר מעל טורטיות. מעיל 1 צד של נייר עם ספריי בישול.
מקום לסכל, צד מצופה למטה, על תבשיל.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
לחשוף; מפזרים הנותרים 2/3 כוס גבינה מקסיקנית 1/3 כוס בצל ירוק.
אופים, חשוף, 15 דקות או עד גבינה נמסה.