קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

תבשיל פטריות, בקר ובייקון

תבשיל פטריות, בקר ובייקון
פטריות, בשר, ונזיד בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1034 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עירית, פלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל פטריות בקר, תבשיל בקר ופטריות, ו תבשיל בשר פטריות.

הוראות

1
מבשלים בייקון כבד 5-6-qt. סיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מעבירים בייקון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן בייקון מחשיש, להוסיף 1 כף. שמן, ומבשלים פטריות פרוסות גדולות יותר עד תחילת פריך על הקצוות, על 10 דקות; להעביר לקערה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בקר יבש על מגבות נייר אם רטוב, ולאחר מכן עונה עם 1 כפית. מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
הוסף עוד כף 1. שמן לסיר. בשר חום ב 3 קבוצות על חום בינוני גבוה עד השחמה יפה בכל רחבי, 20 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים בשר לבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
הוסף 1 כף הנותרים. שמן וקמח לסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח הוא גוון כהה יותר, 2 עד 4 דקות. מערבבים הנותרים 1/2 כפית. מלח, קורנית, allspice, רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
יוצקים שיכר ומרק; לגרד כל חתיכות משחימים מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים בשר שמורות ובייקון ומיצים שהצטברו. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 1/2 שעות. בינתיים, לקלף שאלוט ולהתפצל לאונות. מקלפים גזר וחותכים 1-על ידי 1/2-ב. מקלות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
11
מוסיפים שאלוט, פטריות מבושלות, תפוחי אדמה וגזר לבשר בקר ומבשלים, מכוסים, 1 שעה, או עד שהבשר רך להפליא.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
13
* מצא בשווקים של חקלאים וחנויות מכולת מצוידות היטב.
14
טיפים לחנות טבחים: ללא קשר למגוון, כל הפטריות צריכות להריח מתוק וארצי ויש להם כובעים יבשים, מוצקים, לא ניזוק. אם הם ספוגיים או דביקים, להתרחק. חנות: לשמור בשקית נייר (אחסונם פלסטיק נרקב אותם), מקורר, עד 4 ימים. גם אם הם הופכים יבשים לחלוטין, הם יהיו בסדר בתבשילים; המיצים להשרות אותם בחזרה. נקי: לנגב עם מגבת נייר בקושי לחה. אם הם מאוד מלוכלכים או חוליים, להתנשף בקצרה במים קרים לשפשף עם מברשת קטנה, ואז יבש מיד (הם מקבלים רטוב מהר). לבשל או לא לבשל?: רוב המומחים ממליצים לבשל את כל הפטריות האכילות כי, בדרגות שונות (ותלוי באדם), הם קשים לעיכול גלם. כמו כן, לרבים יש רעלים שהבישול הורס. עם זאת, אין הוכחה חותכת כי אכילת פטריות גלם קלות, במיוחד במתינות, מזיק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

מרכיבים

1קילוגרםבשר צ'אק, לחתוך לתוך 1 1/2-in. חלקיםבשר צ'אק, לחתוך לתוך 1 1/2-in. חלקים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקבוקים כל) חום, ענבר, או שיכר בסגנון בוק, כגון שיכר ענבר Boontבקבוקים כל) חום, ענבר, או שיכר בסגנון בוק, כגון שיכר ענבר Boont51 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה1חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע3חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר מופחת נתרןמרק בשר מופחת נתרן907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות שונות, כגון חצוצרת המלך, שיטאקה, ופיופיני*, גבעולים קשים גזוז פטריות עבות פרוספטריות שונות, כגון חצוצרת המלך, שיטאקה, ופיופיני*, גבעולים קשים גזוז פטריות עבות פרוס1אוראו ממולאים כפולים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות8שאלוטשאלוט4רצועותבייקון עבה לחתוך, לחתוך לתוך 1-in.- חלקים רחביםבייקון עבה לחתוך, לחתוך לתוך 1-in.- חלקים רחבים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן צמחי, מחולקשמן צמחי, מחולק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייבי יוקון זהב תפוחי אדמה או אצבעות, חצוי לאורכובייבי יוקון זהב תפוחי אדמה או אצבעות, חצוי לאורכו