פטריות, בשר, ונזיד בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1034 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עירית, פלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל פטריות בקר, תבשיל בקר ופטריות, ו תבשיל בשר פטריות.
הוראות
1
מבשלים בייקון כבד 5-6-qt. סיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מעבירים בייקון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן בייקון מחשיש, להוסיף 1 כף. שמן, ומבשלים פטריות פרוסות גדולות יותר עד תחילת פריך על הקצוות, על 10 דקות; להעביר לקערה שנייה.
הוסף 1 כף הנותרים. שמן וקמח לסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח הוא גוון כהה יותר, 2 עד 4 דקות. מערבבים הנותרים 1/2 כפית. מלח, קורנית, allspice, רסק עגבניות.
יוצקים שיכר ומרק; לגרד כל חתיכות משחימים מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
אייל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים בשר שמורות ובייקון ומיצים שהצטברו. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 1/2 שעות. בינתיים, לקלף שאלוט ולהתפצל לאונות. מקלפים גזר וחותכים 1-על ידי 1/2-ב. מקלות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שמן זית, לקלייה
11
מוסיפים שאלוט, פטריות מבושלות, תפוחי אדמה וגזר לבשר בקר ומבשלים, מכוסים, 1 שעה, או עד שהבשר רך להפליא.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שמן זית, לקלייה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
13
* מצא בשווקים של חקלאים וחנויות מכולת מצוידות היטב.
14
טיפים לחנות טבחים: ללא קשר למגוון, כל הפטריות צריכות להריח מתוק וארצי ויש להם כובעים יבשים, מוצקים, לא ניזוק. אם הם ספוגיים או דביקים, להתרחק. חנות: לשמור בשקית נייר (אחסונם פלסטיק נרקב אותם), מקורר, עד 4 ימים. גם אם הם הופכים יבשים לחלוטין, הם יהיו בסדר בתבשילים; המיצים להשרות אותם בחזרה. נקי: לנגב עם מגבת נייר בקושי לחה. אם הם מאוד מלוכלכים או חוליים, להתנשף בקצרה במים קרים לשפשף עם מברשת קטנה, ואז יבש מיד (הם מקבלים רטוב מהר). לבשל או לא לבשל?: רוב המומחים ממליצים לבשל את כל הפטריות האכילות כי, בדרגות שונות (ותלוי באדם), הם קשים לעיכול גלם. כמו כן, לרבים יש רעלים שהבישול הורס. עם זאת, אין הוכחה חותכת כי אכילת פטריות גלם קלות, במיוחד במתינות, מזיק.