קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל פטריות ברוקולי

תבשיל פטריות ברוקולי
תבשיל פטריות ברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובלים, מלח ופלפל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי ותבשיל פטריות, תבשיל פטריות ברוקולי, ו תבשיל אטריות פטריות ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. ערפל צלחת אפייה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
3
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים. לטפוח יבש; להעביר לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
שמן חם במחבת מעל חום בינוני. בצל מטוגן במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים שום ופטריות; מטוגנים במשך 2 דקות. להעלות את החום גבוה; לטחון במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
6
מוסיפים לתבנית אפייה ותערובת העונה עם מלח, פלפל ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מחק מחבת; חזור לחום בינוני. ממיסים 2 כפות. חמאה, ואז להוסיף קמח. לבשל, ערבוב, עד חלקה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מקציפים בחלב; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להקציף במשך 5 דקות, עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מוסיפים חרדל; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
11
טפטוף על תערובת ברוקולי, מתפשט עם כף עץ כדי לכסות
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
12
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
13
מערבבים פירורי לחם ופרמזן. מערבבים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
14
מפזרים תערובת על תבשיל.
15
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד תוסס וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
בואו לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.