תבשיל פטריות ברוקולי
תבשיל פטריות ברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובלים, מלח ופלפל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי ותבשיל פטריות, תבשיל פטריות ברוקולי, ו תבשיל אטריות פטריות ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ערפל צלחת אפייה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 4 דקות.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים. לטפוח יבש; להעביר לתבנית אפייה.
שמן חם במחבת מעל חום בינוני. בצל מטוגן במשך 3 דקות.
מוסיפים שום ופטריות; מטוגנים במשך 2 דקות. להעלות את החום גבוה; לטחון במשך 3 דקות.
מוסיפים לתבנית אפייה ותערובת העונה עם מלח, פלפל ופלפל אדום.
מחק מחבת; חזור לחום בינוני. ממיסים 2 כפות. חמאה, ואז להוסיף קמח. לבשל, ערבוב, עד חלקה, 2 דקות.
מקציפים בחלב; מביאים לרתיחה.
להקציף במשך 5 דקות, עד מעובה.
מוסיפים חרדל; מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף על תערובת ברוקולי, מתפשט עם כף עץ כדי לכסות
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה.
מערבבים פירורי לחם ופרמזן. מערבבים בחמאה מומסת.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד תוסס וזהוב חום.
בואו לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.