תבשיל פיצה של אוהבי בשר
תבשיל הפיצה של חובב הבשר עשוי להיות רק תבשיל הפיצה הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, בצל, תערובת גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל פיצה של אוהבי בשר, פיצה של אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי. חזור לסיר.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל ומערבבים נקניק, בצל, פלפל ושום על חום בינוני גבוה על 7 דקות או עד נקניק הוא כבר לא ורוד ובצל מתרכך. מערבבים ברוטב פיצה, בייקון ופפרוני.
יוצקים תערובת על פסטה מבושלת; מערבבים. כפית חצי תערובת פסטה (כ 4 כוסות) לתוך תבשיל.
מפזרים 1 כוס הגבינה. כפית נשארת תערובת פסטה על גבי.
אופים 30 דקות; העליון עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד חם גבינה נמס תוסס תוסס.