קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל פסטה וגבינה של Copia

תבשיל פסטה וגבינה של Copia
תבשיל פני פסטאן וגבינה של Copia עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. . אם יש לכם בייקון, פטרוזיליה, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל פסטה פנה אפוי, נקניק אפוי פפרוני פנה תבשיל פסטה, ו פסטה פנה עם ברוקולי וגבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
פנה!פנה!
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, ושומרים את שאריות הבייקון בקערה קטנה. פורסים את הבייקון לקערה, ומערבבים את פירורי לחם הפנקו, חמאה ופטרוזיליה קצוצה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
בייקוןבייקון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
6
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ואת שאלוט; לבשל ומערבבים עד שאלוט יש התרככו והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את טפטוף בייקון וקמח. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה, ואז להקציף את הקרם הכבד ואת הקורנית. המשך לבשל ומערבבים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שמנת כבדהשמנת כבדה
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
7
מוסיף גבינת מונטריי ג 'ק וגבינת צ' דר, ערבוב עד גבינות נמסו. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בפסטה פנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
פנה!פנה!
8
מעבירים את תערובת הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מפזרים את תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שפירורי לחם השחימו והרוטב מבעבע, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור