תבשיל פני פסטאן וגבינה של Copia עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. . אם יש לכם בייקון, פטרוזיליה, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל פסטה פנה אפוי, נקניק אפוי פפרוני פנה תבשיל פסטה, ו פסטה פנה עם ברוקולי וגבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פנה!
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, ושומרים את שאריות הבייקון בקערה קטנה. פורסים את הבייקון לקערה, ומערבבים את פירורי לחם הפנקו, חמאה ופטרוזיליה קצוצה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.
בייקון
פטרוזיליה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
6
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ואת שאלוט; לבשל ומערבבים עד שאלוט יש התרככו והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את טפטוף בייקון וקמח. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה, ואז להקציף את הקרם הכבד ואת הקורנית. המשך לבשל ומערבבים עד מופחת על ידי 1/