תבשיל פסטה צמחוני גביני
תבשיל פסטה צמחוני גבינה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 589 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אורגנו, שום, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גביני פסטה צמחונית לאפות, תבשיל פסטה גביני, ו תבשיל פסטה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
יוצקים כוס מי קרח על הפסטה כדי לעצור את הבישול, אבל לא לשטוף ביסודיות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 9 x 13 מחבת זכוכית עם שמן זית.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים פטריות. מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים בזיליקום, אורגנו ושום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים רוטב לתערובת פטריות ומערבבים.
כדי להרכיב, יוצקים מספיק רוטב בתחתית המחבת כדי לכסות.
מערבבים את הרוטב שנותר ואת הפסטה.
מניחים שליש אטריות רטובות על גבי רוטב במחבת. למעלה עם 1 כוס מוצרלה וחצי של gorgonzola. חזור על שכבה שנייה.
שים את השליש האחרון של האטריות במחבת ולמעלה עם 2 כוסות סופיות של מוצרלה.
אופים במשך 30 עד 45 דקות, או עד גבינה הוא השחמה.